Bravo Pdf

Bravo: Bir Başyapıtın Hikayesi

Bravo, 1997 yılında yayınlanan ve yönetmenliğini Mike Newell’in yaptığı bir romantik komedi filmidir. Film, bir grup arkadaşın İtalya’ya yaptığı yolculuk sırasında yaşadıkları maceraları konu almaktadır.

Film, New York’ta yaşayan bir grup arkadaşın hikayesiyle başlıyor. Bu arkadaşlar, yıllardır birlikte vakit geçiren ve birbirlerine çok yakın olan bir grup gençtir. Bir gün, arkadaşlardan biri olan Joe, İtalya’ya gitmeye karar verir. Joe, İtalya’da yaşayan bir kız arkadaşı vardır ve onu ziyaret etmek istemektedir. Arkadaşları da Joe’ya eşlik etmeye karar verirler ve birlikte İtalya’ya doğru yola çıkarlar.

İtalya’ya vardıklarında, arkadaşlar kendilerini bambaşka bir dünyada bulurlar. İtalya’nın güzelliği ve kültürü onları büyüler. Arkadaşlar, İtalya’da birçok macera yaşarlar. Birbirleriyle olan ilişkileri test edilir, yeni arkadaşlar edinirler ve hayat hakkında çok şey öğrenirler.

Bravo, arkadaşlık, aşk ve hayat hakkında sıcak ve komik bir filmdir. Film, izleyicilere İtalya’nın güzelliğini ve kültürünü de göstermektedir. Bravo, eleştirmenler tarafından da beğenilmiş ve birçok ödül kazanmıştır.

Bravo’nun Konusu

Bravo, bir grup arkadaşın İtalya’ya yaptığı yolculuk sırasında yaşadıkları maceraları konu almaktadır. Film, arkadaşların İtalya’ya vardıklarında karşılaştıkları farklı kültür ve yaşam tarzıyla başa çıkmaya çalışmalarıyla devam eder. Arkadaşlar, İtalya’da birçok macera yaşarlar. Birbirleriyle olan ilişkileri test edilir, yeni arkadaşlar edinirler ve hayat hakkında çok şey öğrenirler.

Bravo’nun Oyuncuları

Bravo’da başrolleri Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci ve Ray Liotta paylaşmaktadır. Filmde ayrıca Sharon Stone, Catherine Zeta-Jones ve Andy García gibi ünlü oyuncular da yer almaktadır.

Bravo’nun Yönetmeni

Bravo’nun yönetmenliğini Mike Newell yapmıştır. Newell, Dört Nikah Bir Cenaze, Harry Potter ve Ateş Kadehi gibi filmleriyle tanınmaktadır.

Bravo’nun Yapımcısı

Bravo’nun yapımcılığını Irwin Winkler yapmıştır. Winkler, Rocky, Raging Bull ve Goodfellas gibi filmleriyle tanınmaktadır.

Bravo’nun Senaristi

Bravo’nun senaryosunu Paul Attanasio yazmıştır. Attanasio, Quiz Show, Donnie Brasco ve The Good Shepherd gibi filmleriyle tanınmaktadır.

Bravo’nun Müzikleri

Bravo’nun müziklerini Hans Zimmer bestelemiştir. Zimmer, Aslan Kral, Gladyatör ve İnception gibi filmleriyle tanınmaktadır.

Bravo’nun Ödülleri

Bravo, birçok ödül kazanmıştır. Bunlar arasında En İyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülleri bulunmaktadır.

Bravo’nun İzleyici Yorumları

Bravo, izleyiciler tarafından da beğenilmiştir. Film, IMDb’de 8.5/10 puan almıştır.

Bravo’nun Faydalı Siteleri

Bravo’nun İlgili Dosyaları


Yayımlandı

kategorisi