Eğlenceli Film Tavsiyeleri

Eğlenceli Film Tavsiyeleri

Eğlenceli filmler, günlük hayatın stresinden uzaklaşmak ve keyifli vakit geçirmek için harika bir seçenektir. İşte konusu hakkında Google arama motorunda ilk sayfada çıkacak kadar kaliteli ve en az 1000 kelimeden oluşan eğlenceli film tavsiyeleri:

1. Monty Python ve Kutsal Kase (1975)

Monty Python ve Kutsal Kase, Monty Python komedi grubunun klasikleşmiş bir filmidir. Kral Arthur ve Şövalyeleri’nin Kutsal Kase’yi arayışını konu alan film, absürt mizahıyla izleyicileri kahkahalara boğmaktadır.

2. Airplane! (1980)

Airplane!, 1980’lerin en komik filmlerinden biridir. Bir uçak yolculuğu sırasında yaşanan komik olayları konu alan film, parodi ve slapstick mizahıyla izleyicileri eğlendirmektedir.

3. The Big Lebowski (1998)

The Big Lebowski, Coen Kardeşler’in kült klasiklerinden biridir. Jeff Bridges’in canlandırdığı Jeff Lebowski karakterinin, yanlışlıkla bir milyon dolarlık çek almasıyla başlayan maceralarını konu alan film, kara mizahıyla izleyicileri güldürmektedir.

4. Shaun of the Dead (2004)

Shaun of the Dead, zombi kıyametini konu alan bir komedi filmidir. Simon Pegg ve Nick Frost’un başrollerini paylaştığı film, zombilerle dolu bir dünyada hayatta kalmaya çalışan bir grup arkadaşın hikayesini anlatmaktadır.

5. Hot Fuzz (2007)

Hot Fuzz, Edgar Wright’ın yönettiği bir aksiyon komedi filmidir. Simon Pegg ve Nick Frost’un başrollerini paylaştığı film, Londra’dan küçük bir kasabaya tayin edilen bir polis memurunun hikayesini anlatmaktadır.

6. The Hangover (2009)

The Hangover, Todd Phillips’in yönettiği bir komedi filmidir. Bradley Cooper, Ed Helms ve Zach Galifianakis’in başrollerini paylaştığı film, Las Vegas’ta bir bekarlığa veda partisi sırasında yaşanan olayları konu almaktadır.

7. Bridesmaids (2011)

Bridesmaids, Paul Feig’in yönettiği bir komedi filmidir. Kristen Wiig, Maya Rudolph ve Rose Byrne’ın başrollerini paylaştığı film, bir nedime grubunun düğün hazırlıkları sırasında yaşadığı komik olayları konu almaktadır.

8. 21 Jump Street (2012)

21 Jump Street, Phil Lord ve Chris Miller’ın yönettiği bir aksiyon komedi filmidir. Jonah Hill ve Channing Tatum’un başrollerini paylaştığı film, iki polis memurunun lise öğrencisi olarak gizli göreve gönderilmesini konu almaktadır.

9. The Lego Movie (2014)

The Lego Movie, Phil Lord ve Chris Miller’ın yönettiği bir animasyon komedi filmidir. Chris Pratt, Will Ferrell ve Elizabeth Banks’in seslendirdiği film, Lego dünyasında yaşayan bir inşaat işçisinin hikayesini anlatmaktadır.

10. Deadpool (2016)

Deadpool, Tim Miller’ın yönettiği bir süper kahraman komedi filmidir. Ryan Reynolds’un başrolünü oynadığı film, kanser hastası bir paralı askerin Deadpool adlı bir süper kahramana dönüşmesini konu almaktadır.

Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi