Eminönü Balık Ekmek Kaça Kadar Açık

Eminönü Balık Ekmek Kaça Kadar Açık?

Eminönü, İstanbul’un en turistik yerlerinden biridir. Tarihi yapıları, çarşıları ve lezzetli yemekleriyle ünlü olan Eminönü’nde, balık ekmek de en çok tercih edilen lezzetlerden biridir. Eminönü’nde balık ekmek satan birçok yer bulunmaktadır. Bunlardan bazıları sabah erken saatlerden gece geç saatlere kadar açıkken, bazıları ise sadece öğle saatlerinde hizmet vermektedir.

Eminönü’nde Balık Ekmek Satan Yerler

  • Eminönü Balıkçısı: Eminönü’nün en ünlü balık ekmekçilerinden biridir. Sabah 08:00’den gece 24:00’e kadar hizmet vermektedir.
  • Balıkçı Sabahattin: Eminönü’nde 1960’lı yıllardan beri hizmet veren bir balık ekmekçidir. Sabah 09:00’dan akşam 21:00’e kadar hizmet vermektedir.
  • Balıkçı Kahraman: Eminönü’nde 1970’li yıllardan beri hizmet veren bir balık ekmekçidir. Sabah 10:00’dan akşam 22:00’ye kadar hizmet vermektedir.
  • Balıkçı Osman: Eminönü’nde 1980’li yıllardan beri hizmet veren bir balık ekmekçidir. Sabah 11:00’den akşam 23:00’e kadar hizmet vermektedir.
  • Balıkçı Yusuf: Eminönü’nde 1990’lı yıllardan beri hizmet veren bir balık ekmekçidir. Sabah 12:00’den gece 00:00’a kadar hizmet vermektedir.

Eminönü’nde Balık Ekmek Fiyatları

Eminönü’nde balık ekmek fiyatları, balık ekmeğin boyutuna ve kullanılan balığın türüne göre değişmektedir. Genel olarak, bir balık ekmeğin fiyatı 15 TL ile 25 TL arasında değişmektedir.

Eminönü’nde Balık Ekmek Yemek İçin En İyi Zaman

Eminönü’nde balık ekmek yemek için en iyi zaman, öğle saatleridir. Bu saatlerde, balık ekmekçiler daha sakin olur ve daha lezzetli balık ekmekler servis edilir.

Eminönü’nde Balık Ekmek Yemek İçin Faydalı Siteler

Eminönü’nde Balık Ekmek Yemek İçin İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi