Epic Games Oyun Yedekleme ve Geri Yükleme Nasıl Yapılır?

Selamlar, bu sayfada Epic Games oyun yedekleme ve geri yükleme konusunda sizlere yardımcı olacağız. Hazırladığımız resimli anlatım sayesinde Epic Games’de oyunların yedeği nasıl alınır ve bu yedekten geri yükleme nasıl yapılır kolayca öğreneceksiniz. Buyrun başlayalım.

Bu örnekte biz  Borderland 3 oyununun yedeğini aldık ve geri yüklemenin nasıl yapıldığını göstereceğiz.

Öncelikle Epic Games Launcher programını çalıştırın ve kütüphaneye girin.

Kütüphanede Borderlands 3 seçeneğinin sağındaki Yükle‘ye tıklayın.

Açılan pencerede yükleme yapacağınız konumu seçin. Biz bu örnekte D>Program Files>Epic Games klasörü içerisine yükleyeceğiz.

Seçimi yaptıktan sonra Yükle butonuna tıklayın. Ardından sol alt köşede 3 numaralı okla gösterilen İndirmeler seçeneğine tıklayın ve açılan pencerede 4 numaralı ok ile gösterilen çarpı işaretine basarak işlemi sonlandırın.

Ardından Epic Games Launcher programını tamamen kapatmak için sistem tepsisindeki simgesine sağ tıklayın ve açılan pencereden Çık deyin. Alttaki resimde 5 nolu okla gösterildi.

Şimdi Borderland 3 oyununun yedek dosyasını açıp sağ tıklayarak açılan pencereden kopyalayın.

Kopyaladıktan sonra Borderland 3 oyununu yüklediğiniz Program Files > Epic Games klasörünü açın ve sağ tıklayarak açılan pencereden yapıştırın. Aynı klasörden zaten olduğu için değiştirme seçeneğini içeren bir pencere açılacak. Burada var olan dosyalarla değiştir seçeneğine tıklayarak onaylayın.

Ardından yine Epic Games Launcher oyununu açıp kütüphaneye gelin ve Borderland 3 oyununun sağındaki Devam Et seçeneğine tıklayın. Aşağıdaki resimde 8 numaralı ok ile gösterilmiştir.

Bir süre doğrulama yapacak. Bu süre sabit diskinizin yazma hızına göre değişir. Bitmesi için sabırla bekleyin.

Bittiği zaman artık açıp oynamaya başlayabilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi