Erzurum Büyükşehir Belediyesi Şehir Içi Otobüs Saatleri

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Şehir İçi Otobüs Saatleri

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehir içi ulaşım hizmetini otobüslerle sağlamaktadır. Otobüsler, şehrin her noktasına ulaşım imkanı sunmaktadır. Otobüs saatleri, hafta içi ve hafta sonu olmak üzere iki farklı şekilde düzenlenmiştir.

Hafta İçi Otobüs Saatleri

Hafta içi otobüs saatleri, sabah 06:00’dan akşam 23:00’a kadar hizmet vermektedir. Otobüsler, her 15 dakikada bir kalkmaktadır.

Hafta Sonu Otobüs Saatleri

Hafta sonu otobüs saatleri, sabah 07:00’den akşam 22:00’a kadar hizmet vermektedir. Otobüsler, her 20 dakikada bir kalkmaktadır.

Otobüs Hatları

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehir içi ulaşım hizmetini 30 farklı otobüs hattıyla sağlamaktadır. Otobüs hatları, şehrin her noktasına ulaşım imkanı sunmaktadır.

Otobüs Durakları

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehir içi ulaşım hizmetini sağlamak için 1000’den fazla otobüs durağı kurmuştur. Otobüs durakları, şehrin her noktasında bulunmaktadır.

Otobüs Ücretleri

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehir içi ulaşım hizmetini ücretli olarak sağlamaktadır. Otobüs ücreti, 3,50 TL’dir. Öğrenciler ve 65 yaş üstü kişiler, otobüs ücretinden %50 indirimli yararlanmaktadır.

Otobüs Kartları

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehir içi ulaşım hizmetini sağlamak için otobüs kartları satmaktadır. Otobüs kartları, 100 TL, 200 TL ve 300 TL olmak üzere üç farklı değerde satılmaktadır. Otobüs kartları, otobüs duraklarında ve otobüslerde satılmaktadır.

Otobüs Bilgi Hattı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehir içi ulaşım hizmeti hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar için otobüs bilgi hattı kurmuştur. Otobüs bilgi hattı, 444 16 03 numaralı telefondan hizmet vermektedir.

Faydalı Siteler


Yayımlandı

kategorisi