Erzurum Elazığ Otobüs Saatleri

Erzurum Elazığ Otobüs Saatleri

Erzurum ve Elazığ, Türkiye’nin Doğu Anadolu Bölgesi’nde yer alan iki önemli şehirdir. Bu iki şehir arasında ulaşım, kara yolu ve hava yolu olmak üzere iki şekilde sağlanmaktadır. Kara yolu ile ulaşım, otobüs veya özel araç ile yapılabilirken, hava yolu ile ulaşım ise uçak ile sağlanmaktadır.

Otobüs ile Ulaşım

Erzurum ve Elazığ arasında otobüs ile ulaşım, birçok farklı otobüs firması tarafından sağlanmaktadır. Bu firmalar arasında Metro Turizm, Kamil Koç, Ulusoy, Varan Turizm ve Pamukkale Turizm gibi firmalar yer almaktadır. Otobüs seferleri, her gün düzenli olarak yapılmaktadır. Erzurum’dan Elazığ’a otobüs yolculuğu yaklaşık 10 saat sürmektedir. Otobüs bilet fiyatları, seyahat tarihine ve firmaya göre değişmektedir.

Uçak ile Ulaşım

Erzurum ve Elazığ arasında uçak ile ulaşım, Türk Hava Yolları (THY) ve Pegasus Hava Yolları tarafından sağlanmaktadır. Uçak seferleri, her gün düzenli olarak yapılmaktadır. Erzurum’dan Elazığ’a uçak yolculuğu yaklaşık 1 saat 15 dakika sürmektedir. Uçak bilet fiyatları, seyahat tarihine ve firmaya göre değişmektedir.

Faydalı Siteler


Yayımlandı

kategorisi