Evde French Oje Sürme Teknikleri

Evde French Oje Sürme Teknikleri

French oje, tırnakların uçlarının beyaz veya açık renkli bir oje ile boyanması ve geri kalan kısmının ise doğal tırnak renginde bırakılmasıyla yapılan bir oje türüdür. French oje, hem günlük hayatta hem de özel günlerde kullanılabilir. Evde french oje sürmek için ihtiyacınız olan malzemeler şunlardır:

  • Beyaz veya açık renkli bir oje
  • Doğal tırnak renginizde bir oje
  • Oje bazı
  • Oje üstü
  • İnce uçlu bir fırça
  • Bant veya şablon

Adım Adım Evde French Oje Sürme Tekniği

  1. Tırnaklarınızı hazırlayın. Tırnaklarınızı törpüleyin ve temizleyin. Tırnaklarınızın uçlarını beyaz veya açık renkli oje ile boyayacağınız için, bu kısmın temiz ve pürüzsüz olması önemlidir.
  2. Oje bazı uygulayın. Oje bazı, ojenin daha uzun süre kalmasını ve tırnaklarınızı korumasını sağlar. Oje bazını tırnaklarınızın tamamına uygulayın.
  3. Doğal tırnak renginizde oje sürün. Doğal tırnak renginizde oje ile tırnaklarınızın geri kalan kısmını boyayın. Bu adımda ince uçlu bir fırça kullanabilirsiniz.
  4. Beyaz veya açık renkli oje ile tırnak uçlarınızı boyayın. İnce uçlu bir fırça kullanarak tırnak uçlarınızı beyaz veya açık renkli oje ile boyayın. Ojenin kalın olmamasına dikkat edin.
  5. Oje üstü uygulayın. Oje üstü, ojenin daha parlak görünmesini ve daha uzun süre kalmasını sağlar. Oje üstünü tırnaklarınızın tamamına uygulayın.
  6. Bant veya şablon kullanın. Eğer tırnak uçlarınızı düzgün bir şekilde boyayamıyorsanız, bant veya şablon kullanabilirsiniz. Bant veya şablonu tırnak uçlarınıza yapıştırın ve beyaz veya açık renkli oje ile boyayın. Bant veya şablonu çıkardıktan sonra, tırnak uçlarınız düzgün bir şekilde boyanmış olacaktır.

Evde French Oje Sürme Teknikleri İçin Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi