evde kimse

Evde Kimse: Konusu ve İncelemesi

Evde Kimse, 2015 yılında vizyona giren bir korku filmi. Filmin yönetmenliğini Fede Álvarez, senaristliğini ise Fede Álvarez ve Rodo Sayagues üstleniyor. Filmin başrollerinde Jane Levy, Stephen Lang, Dylan Minnette ve Daniel Zovatto yer alıyor.

Film, üç genç arkadaşın terk edilmiş bir evde geçirdikleri bir geceyi konu alıyor. Arkadaşlar, evde yalnız olmadıklarını ve birinin onları izlediğini fark ederler. Bu noktadan sonra, arkadaşlar hayatta kalmak için mücadele etmek zorunda kalırlar.

Evde Kimse, eleştirmenlerden olumlu yorumlar aldı. Film, gerilimli atmosferi, iyi oyunculukları ve başarılı yönetmenliğiyle beğeni topladı. Film, dünya çapında 150 milyon doların üzerinde hasılat elde etti.

Filmin Konusu

Üç genç arkadaş, terk edilmiş bir evde geçirdikleri bir geceyi konu alıyor. Arkadaşlar, evde yalnız olmadıklarını ve birinin onları izlediğini fark ederler. Bu noktadan sonra, arkadaşlar hayatta kalmak için mücadele etmek zorunda kalırlar.

Filmin İncelemesi

Evde Kimse, gerilimli atmosferi, iyi oyunculukları ve başarılı yönetmenliğiyle beğeni topladı. Film, izleyicileri koltuklarının ucunda tutmayı başarıyor. Filmin oyuncuları, özellikle Jane Levy, çok iyi performanslar sergiliyorlar. Fede Álvarez, filmi başarılı bir şekilde yönetiyor ve gerilimli bir atmosfer yaratmayı başarıyor.

Filmin Faydalı Siteleri ve İlgili Dosyaları


Yayımlandı

kategorisi