Evde Roller Değişiyor Masal Anne Oluyor

Evde Roller Değişiyor: Anne Oluyor

Bir zamanlar, küçük bir kasabada yaşayan bir aile varmış. Ailenin babası, Ahmet Bey, bir iş adamıymış. Annesi, Ayşe Hanım, ise bir ev hanımıymış. Çocukları, 10 yaşındaki Deniz ve 8 yaşındaki Elif’miş.

Ahmet Bey, işiyle çok meşgul bir adammış. Sabah erken saatlerde işe gidiyor, akşam geç saatlerde eve dönüyormuş. Ayşe Hanım ise, çocuklarına bakıyor, evi temizliyor ve yemek yapıyormuş.

Bir gün, Ahmet Bey’in işi kötüye gitmiş. Şirketi iflas etmiş ve Ahmet Bey işini kaybetmiş. Ayşe Hanım, bu duruma çok üzülmüş. Ama pes etmemiş. Çocuklarına bakmak için bir iş bulmaya karar vermiş.

Ayşe Hanım, bir giyim mağazasında işe girmiş. Sabah erken saatlerde işe gidiyor, akşam geç saatlerde eve dönüyormuş. Ahmet Bey ise, çocuklara bakıyor, evi temizliyor ve yemek yapıyormuş.

Başlangıçta, Ahmet Bey bu duruma alışamamış. Ama zamanla, çocuklarına bakmanın ve ev işlerini yapmanın keyfini çıkarmaya başlamış. Ayşe Hanım ise, işinde çok başarılı olmuş. Kısa sürede, mağazanın müdürü olmuş.

Birkaç yıl sonra, Ahmet Bey’in işi düzelmiş. Tekrar kendi şirketini kurmuş ve işleri yoluna girmiş. Ayşe Hanım ise, işini bırakmamış. Çalışmaya devam etmiş.

Ahmet Bey ve Ayşe Hanım, çocuklarına çok iyi bir örnek olmuşlar. Deniz ve Elif, anne ve babalarının birbirlerine olan sevgisini ve saygısını görmüşler. Onlar da, birbirlerine karşı sevgi ve saygılı olmayı öğrenmişler.

Deniz ve Elif, büyüdüklerinde çok başarılı insanlar olmuşlar. Deniz, bir doktor olmuş. Elif ise, bir öğretmen olmuş. Onlar, anne ve babalarının gururu olmuşlar.

Konuyla İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi