Evde Tek Başına 2 Oyuncular

Evde Tek Başına 2 Oyuncuları

Evde Tek Başına 2, 1992 yılında yayınlanan ve tüm zamanların en sevilen aile filmlerinden biri olan Evde Tek Başına filminin devamı niteliğindedir. Film, Macaulay Culkin’in canlandırdığı Kevin McCallister’ın ailesiyle birlikte Paris’e yaptığı tatilde başına gelen komik ve macera dolu olayları konu alır.

Filmin oyuncu kadrosunda, Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern, John Heard, Catherine O’Hara, Tim Curry, Rob Schneider, Dana Ivey ve Brenda Fricker gibi isimler yer almaktadır.

Macaulay Culkin (Kevin McCallister)

Macaulay Culkin, Evde Tek Başına filmiyle dünya çapında üne kavuşan genç bir oyuncudur. Filmde, ailesiyle birlikte Paris’e giden Kevin McCallister’ı canlandırmaktadır. Kevin, ailesinden ayrı düşen ve New York’ta bir otele yerleşen bir çocuktur. Kevin, oteli soymaya çalışan Harry ve Marv adında iki hırsıza karşı verdiği mücadeleyle izleyicileri güldürmeyi başarır.
[Image of Macaulay Culkin (Kevin McCallister)]

Joe Pesci (Harry Lime)

Joe Pesci, Evde Tek Başına 2’de Kevin’in baş düşmanı Harry Lime’ı canlandırmaktadır. Harry, Marv’la birlikte oteli soymaya çalışan iki hırsızdan biridir. Harry, kaba, acımasız ve sinir bozucu bir karakterdir. Kevin’le girdiği mücadelede her zaman yenilgiye uğrar.
[Image of Joe Pesci (Harry Lime)]

Daniel Stern (Marv Merchants)

Daniel Stern, Evde Tek Başına 2’de Kevin’in diğer baş düşmanı Marv Merchants’ı canlandırmaktadır. Marv, Harry’le birlikte oteli soymaya çalışan iki hırsızdan biridir. Marv, Harry’den daha saf ve aptal bir karakterdir. Kevin’le girdiği mücadelede Harry’den daha fazla yenilgiye uğrar.
[Image of Daniel Stern (Marv Merchants)]

John Heard (Peter McCallister)

John Heard, Evde Tek Başına 2’de Kevin’in babası Peter McCallister’ı canlandırmaktadır. Peter, işkolik bir babadır ve ailesiyle ilgilenmekte zorlanır. Filmin sonunda, Kevin’in tehlikede olduğunu fark ettiğinde onu kurtarmak için Paris’e gider.
[Image of John Heard (Peter McCallister)]

Catherine O’Hara (Kate McCallister)

Catherine O’Hara, Evde Tek Başına 2’de Kevin’in annesi Kate McCallister’ı canlandırmaktadır. Kate, Kevin’e düşkün bir annedir ve onu her zaman korur. Filmin sonunda, Kevin’in Paris’te olduğunu öğrenince onu bulmak için harekete geçer.
[Image of Catherine O’Hara (Kate McCallister)]

Tim Curry (Mr. Duncan)

Tim Curry, Evde Tek Başına 2’de Kevin’in otel odasının komşusu Mr. Duncan’ı canlandırmaktadır. Mr. Duncan, ürkütücü bir görünüme sahip bir adamdır ve Kevin’i korkutmaya çalışır. Ancak Kevin, Mr. Duncan’ın aslında iyi bir insan olduğunu öğrenir.
[Image of Tim Curry (Mr. Duncan)]

Rob Schneider (Rob)

Rob Schneider, Evde Tek Başına 2’de Kevin’in Paris’te tanıştığı bir sokak sanatçısı olan Rob’u canlandırmaktadır. Rob, Kevin’e Paris’i gezmeyi öğretir ve onunla arkadaş olur.
[Image of Rob Schneider (Rob)]

Dana Ivey (Madame Dolley)

Dana Ivey, Evde Tek Başına 2’de Kevin’in otelinin resepsiyon görevlisi Madame Dolley’i canlandırmaktadır. Madame Dolley, Kevin’e yardım etmeye çalışan nazik bir kadındır.

Brenda Fricker (The Pigeon Lady)

Brenda Fricker, Evde Tek Başına 2’de Kevin’in sokakta tanıştığı bir serçe bakıcısı olan The Pigeon Lady’i canlandırmaktadır. The Pigeon Lady, Kevin’e sevgi ve destek veren bir kadındır.
[Image of Brenda Fricker (The Pigeon Lady)]

Evde Tek Başına 2 Oyuncularının Performansları

Evde Tek Başına 2’nin oyuncuları, filmin başarısında önemli bir rol oynamıştır. Macaulay Culkin, Kevin McCallister rolündeki performansıyla izleyicileri


Yayımlandı

kategorisi