Evde Yapılacak Kolay Şakalar

Evde Yapılacak Kolay Şakalar

Şakalar, insanların eğlenmesini ve gülmesini sağlayan eğlenceli bir yoldur. Evde yapılabilecek birçok kolay şaka vardır. Bu şakalarla arkadaşlarınızı, ailenizi veya evcil hayvanlarınızı güldürebilirsiniz.

1. Sahte Örümcek Şakası

Bu şaka için ihtiyacınız olan tek şey bir parça kağıt ve bir kalemdir. Kağıda bir örümcek çizin ve ardından kağıdı katlayın. Örümceği arkadaşınızın veya ailenizin görebileceği bir yere koyun. Örümceği gördüklerinde korkacaklar ve gülmeye başlayacaklar.

2. Sahte Yılan Şakası

Bu şaka için ihtiyacınız olan tek şey bir parça ip ve bir çorap. İpi çorabın içine koyun ve ardından çorabı bir yere bağlayın. Arkadaşınızın veya ailenizin çorabı gördüklerinde yılan olduğunu düşünecekler ve korkacaklar.

3. Sahte Fare Şakası

Bu şaka için ihtiyacınız olan tek şey bir parça kağıt ve bir kalemdir. Kağıda bir fare çizin ve ardından kağıdı katlayın. Fareyi arkadaşınızın veya ailenizin görebileceği bir yere koyun. Fareyi gördüklerinde korkacaklar ve gülmeye başlayacaklar.

4. Sahte Böcek Şakası

Bu şaka için ihtiyacınız olan tek şey bir parça kağıt ve bir kalemdir. Kağıda bir böcek çizin ve ardından kağıdı katlayın. Böceği arkadaşınızın veya ailenizin görebileceği bir yere koyun. Böceği gördüklerinde korkacaklar ve gülmeye başlayacaklar.

5. Sahte Hırsız Şakası

Bu şaka için ihtiyacınız olan tek şey bir parça kağıt ve bir kalemdir. Kağıda bir hırsız çizin ve ardından kağıdı katlayın. Hırsızı arkadaşınızın veya ailenizin görebileceği bir yere koyun. Hırsızı gördüklerinde korkacaklar ve gülmeye başlayacaklar.

6. Sahte Polis Şakası

Bu şaka için ihtiyacınız olan tek şey bir parça kağıt ve bir kalemdir. Kağıda bir polis çizin ve ardından kağıdı katlayın. Polisi arkadaşınızın veya ailenizin görebileceği bir yere koyun. Polisi gördüklerinde korkacaklar ve gülmeye başlayacaklar.

7. Sahte Doktor Şakası

Bu şaka için ihtiyacınız olan tek şey bir parça kağıt ve bir kalemdir. Kağıda bir doktor çizin ve ardından kağıdı katlayın. Doktoru arkadaşınızın veya ailenizin görebileceği bir yere koyun. Doktoru gördüklerinde korkacaklar ve gülmeye başlayacaklar.

8. Sahte Hemşire Şakası

Bu şaka için ihtiyacınız olan tek şey bir parça kağıt ve bir kalemdir. Kağıda bir hemşire çizin ve ardından kağıdı katlayın. Hemşireyi arkadaşınızın veya ailenizin görebileceği bir yere koyun. Hemşireyi gördüklerinde korkacaklar ve gülmeye başlayacaklar.

9. Sahte Öğretmen Şakası

Bu şaka için ihtiyacınız olan tek şey bir parça kağıt ve bir kalemdir. Kağıda bir öğretmen çizin ve ardından kağıdı katlayın. Öğretmeni arkadaşınızın veya ailenizin görebileceği bir yere koyun. Öğretmeni gördüklerinde korkacaklar ve gülmeye başlayacaklar.

10. Sahte Müdür Şakası

Bu şaka için ihtiyacınız olan tek şey bir parça kağıt ve bir kalemdir. Kağıda bir müdür çizin ve ardından kağıdı katlayın. Müdürü arkadaşınızın veya ailenizin görebileceği bir yere koyun. Müdürü gördüklerinde korkacaklar ve gülmeye başlayacaklar.

Faydalı Siteler

İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi