Garipçe Balık Restaurant

Garipçe Balık Restaurant: Lezzetli Deniz Ürünlerinin Adresi

Garipçe, İstanbul’un Anadolu Yakası’nda bulunan ve balık restoranlarıyla ünlü bir semttir. Bu semtte bulunan balık restoranları, taze ve lezzetli deniz ürünleriyle müşterilerine hizmet vermektedir. Garipçe’deki balık restoranları arasında en çok tercih edilenlerden biri de Garipçe Balık Restaurant’tır.

Garipçe Balık Restaurant, 1990 yılında kurulmuştur. Restoran, kurulduğu günden bu yana taze ve lezzetli deniz ürünleriyle müşterilerine hizmet vermektedir. Restoranın menüsünde balık, meze, salata ve tatlı olmak üzere çeşitli seçenekler bulunmaktadır.

Garipçe Balık Restaurant’ın en çok tercih edilen yemeklerinden biri balık çorbasıdır. Balık çorbası, taze balık, sebze ve baharatlarla hazırlanmaktadır. Çorba, sıcak ve lezzetli bir şekilde servis edilmektedir.

Restoranın bir diğer popüler yemeği ise balık tava’dır. Balık tava, taze balıkların un ve yumurtaya bulanarak kızartılmasıyla hazırlanmaktadır. Balık tava, sıcak ve çıtır çıtır bir şekilde servis edilmektedir.

Garipçe Balık Restaurant’ta mezeler de oldukça lezzetlidir. Mezeler arasında en çok tercih edilenlerden biri ahtapot salatasıdır. Ahtapot salatası, taze ahtapot, sebze ve baharatlarla hazırlanmaktadır. Salata, soğuk ve lezzetli bir şekilde servis edilmektedir.

Restoranın bir diğer popüler mezesi ise kalamar tava’dır. Kalamar tava, taze kalamarların un ve yumurtaya bulanarak kızartılmasıyla hazırlanmaktadır. Kalamar tava, sıcak ve çıtır çıtır bir şekilde servis edilmektedir.

Garipçe Balık Restaurant’ta tatlılar da oldukça lezzetlidir. Tatlılar arasında en çok tercih edilenlerden biri sütlaçtır. Sütlaç, süt, pirinç ve şekerle hazırlanmaktadır. Sütlaç, soğuk ve lezzetli bir şekilde servis edilmektedir.

Restoranın bir diğer popüler tatlısı ise güllaçtır. Güllaç, süt, pirinç ve gül suyu ile hazırlanmaktadır. Güllaç, soğuk ve lezzetli bir şekilde servis edilmektedir.

Garipçe Balık Restaurant, taze ve lezzetli deniz ürünleriyle müşterilerine hizmet veren bir restorandır. Restoranın menüsünde balık, meze, salata ve tatlı olmak üzere çeşitli seçenekler bulunmaktadır. Restoranın en çok tercih edilen yemekleri arasında balık çorbası, balık tava, ahtapot salatası, kalamar tava, sütlaç ve güllaç yer almaktadır.

Garipçe Balık Restaurant İletişim Bilgileri

Adres: Garipçe Mahallesi, Atatürk Caddesi, No: 10, Üsküdar/İstanbul
Telefon: (0216) 413 12 34
E-posta: [email protected]

Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi