Gediz Elektrik Arıza Bildirimi 2024-2025 Güncel

Gediz Elektrik Arıza Bildirimi Nasıl Yapılır?

Gediz Elektrik, Türkiye’nin Ege Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir elektrik dağıtım şirketidir. Gediz Elektrik arıza bildirimi yapmak için aşağıdaki yöntemleri kullanabilirsiniz:

1. Çağrı Merkezi

Gediz Elektrik arıza bildirimi için en hızlı ve kolay yöntem, çağrı merkezini aramaktır. 0850 800 0 186 numaralı çağrı merkezini arayarak arızanızı bildirebilirsiniz. Çağrı merkezi yetkilileri, arızanızı kayıt altına alacak ve en kısa sürede ekipleri yönlendirecektir.

2. Online İşlemler

Gediz Elektrik’in internet sitesi üzerinden de arıza bildirimi yapabilirsiniz. Online İşlemler sayfasına giriş yaptıktan sonra “Arıza Bildirimi” sekmesini tıklayın. Açılan sayfada arızanızı detaylı olarak anlatın ve gerekli bilgileri girin. Arıza bildiriminiz, Gediz Elektrik tarafından değerlendirilecektir.

3. Gediz Asistan

Gediz Elektrik’in mobil uygulaması Gediz Asistan’ı kullanarak da arıza bildirimi yapabilirsiniz. Uygulamayı telefonunuza indirdikten sonra “Arıza Bildirimi” sekmesini tıklayın. Açılan sayfada arızanızı detaylı olarak anlatın ve gerekli bilgileri girin. Arıza bildiriminiz, Gediz Elektrik tarafından değerlendirilecektir.

4. WhatsApp

Gediz Elektrik’e WhatsApp üzerinden de arıza bildirimi yapabilirsiniz. 0850 575 00 02 numaralı WhatsApp hattını kullanarak arızanızı bildirin. Arıza bildiriminiz, Gediz Elektrik tarafından değerlendirilecektir.

Arıza Bildirimi Sırasında Verilmesi Gereken Bilgiler

Gediz Elektrik arıza bildirimi yaparken aşağıdaki bilgileri vermeniz gerekmektedir:

  • Arızanın meydana geldiği adres
  • Arızanın türü (kesinti, patlama, trafo arızası vb.)
  • Arızanın tahmini süresi
  • Arızanın nedenini biliyorsanız, bunu da bildirin.

Arıza bildiriminizi yaparken mümkün olduğunca detaylı bilgi vermeniz, arızanın daha hızlı giderilmesine yardımcı olacaktır.

Planlı Kesintiler

Gediz Elektrik, iletim ve dağıtım şebekelerinin bakım, onarım ve iyileştirme çalışmaları için planlı kesintiler yapmaktadır. Planlı kesintiler, ilgili mevzuat gereğince en az 48 saat önce Gediz Elektrik’in internet sitesi, sosyal medya hesapları ve yerel basın aracılığıyla duyurulmaktadır.

Planlı kesintiler hakkında daha fazla bilgi almak için Gediz Elektrik’in internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Arıza Bildirimi Sonrası Yapılması Gerekenler

Gediz Elektrik arıza bildirimi yaptıktan sonra, arızanın giderilmesi için ekipleri yönlendirecektir. Ekipler, arızanın nedenini tespit ettikten sonra gerekli onarımları yapacaktır.

Arızanın giderilmesi için Gediz Elektrik’in belirlediği süreyi bekleyin. Bu süre içinde arızanın giderilmemesi halinde, Gediz Elektrik’in çağrı merkezini arayarak bilgi alabilirsiniz.

Arıza Bildirimi Yapmanın Önemi

Gediz Elektrik arıza bildirimi yapmak, arızanın daha hızlı giderilmesine yardımcı olmaktadır. Arıza bildirimi yapmadan önce, arızanın nedenini kendiniz bulmaya çalışın. Arızanın nedenini bilmeniz, arıza bildiriminizi daha hızlı ve doğru bir şekilde yapmanıza yardımcı olacaktır.


Yayımlandı

kategorisi