Grimsby Brothers Tadında Film Tavsiyeleri

Grimsby Kardeşler Tadında Film Tavsiyeleri

Grimsby Kardeşler, 2016 yılında vizyona giren, Sacha Baron Cohen’in başrolünde oynadığı bir aksiyon komedi filmidir. Film, futbol holiganı Nobby Butcher’ın uzun süredir kayıp olan kardeşi Sebastian’ı bulma macerasını konu alıyor. Grimsby Kardeşler’in absürt mizahı, aksiyon dolu sahneleri ve yıldızlarla dolu kadrosuyla beğeni topladı.

Eğer Grimsby Kardeşler’in benzersiz tarzını seviyorsanız, işte sizin için birkaç film tavsiyesi:

1. Kingsman: Gizli Servis (2014)

Kingsman: Gizli Servis, Matthew Vaughn tarafından yönetilen bir casus aksiyon komedisidir. Film, Eggsy Unwin adında genç bir sokak çocuğunun, gizli bir casus örgütü olan Kingsman’e katılma hikayesini anlatıyor. Grimsby Kardeşler gibi, Kingsman da absürt mizahı, şık aksiyon sahneleri ve yıldızlarla dolu kadrosuyla öne çıkıyor.

2. Deadpool (2016)

Deadpool, Tim Miller tarafından yönetilen bir süper kahraman komedi filmidir. Film, eski bir özel kuvvetler askeri olan Wade Wilson’ın, Deadpool adında bir anti-kahramana dönüşme hikayesini anlatıyor. Grimsby Kardeşler gibi, Deadpool da sınırları zorlayan mizahı, şiddetli aksiyon sahneleri ve Ryan Reynolds’un unutulmaz performansıyla dikkat çekiyor.

3. 21 Jump Street (2012)

21 Jump Street, Phil Lord ve Chris Miller tarafından yönetilen bir aksiyon komedi filmidir. Film, iki genç polisin, lise öğrencisi kılığına girerek bir uyuşturucu çetesini çökertme görevini konu alıyor. Grimsby Kardeşler gibi, 21 Jump Street de absürt mizahı, eğlenceli aksiyon sahneleri ve Jonah Hill ve Channing Tatum’un mükemmel uyumuyla öne çıkıyor.

4. The Nice Guys (2016)

The Nice Guys, Shane Black tarafından yönetilen bir neo-noir aksiyon komedi filmidir. Film, 1970’lerde Los Angeles’ta bir özel dedektif ve bir tetikçinin, kayıp bir genç kızı bulma görevini konu alıyor. Grimsby Kardeşler gibi, The Nice Guys da karanlık mizahı, şık aksiyon sahneleri ve Russell Crowe ve Ryan Gosling’in harika performanslarıyla dikkat çekiyor.

5. Spy (2015)

Spy, Paul Feig tarafından yönetilen bir aksiyon komedi filmidir. Film, CIA’de masa başı görevlisi olarak çalışan Susan Cooper’ın, bir saha göreviyle görevlendirilme hikayesini anlatıyor. Grimsby Kardeşler gibi, Spy da absürt mizahı, eğlenceli aksiyon sahneleri ve Melissa McCarthy’nin unutulmaz performansıyla öne çıkıyor.

Faydalı Siteler ve Dosyalar:


Yayımlandı

kategorisi