Izmir Manisa Otobüs Bilet Fiyatları Ne Kadar 2015

İzmir-Manisa Otobüs Bilet Fiyatları 2015

İzmir ve Manisa, Türkiye’nin Ege Bölgesi’nde yer alan komşu şehirlerdir. İki şehir arasındaki mesafe yaklaşık 35 kilometredir ve otobüsle yaklaşık 45 dakikada katedilebilir. İzmir-Manisa otobüs bilet fiyatları, seyahat tarihine, saatine ve otobüs şirketine göre değişmektedir.

Otobüs Şirketleri ve Bilet Fiyatları

İzmir-Manisa güzergahında hizmet veren birkaç otobüs şirketi bulunmaktadır. En popüler otobüs şirketleri ve 2015 yılındaki bilet fiyatları aşağıda listelenmiştir:

  • Kamil Koç: 15 TL
  • Pamukkale: 16 TL
  • Metro: 17 TL
  • Ulusoy: 18 TL
  • Turizm: 19 TL

Seyahat Tarihi ve Saati

Otobüs bilet fiyatları, seyahat tarihine ve saatine göre de değişmektedir. Hafta sonları ve bayram tatillerinde bilet fiyatları genellikle daha yüksektir. Sabah ve akşam saatlerindeki otobüsler de daha pahalı olma eğilimindedir.

İndirimli Biletler

Öğrenciler, yaşlılar ve engelliler için indirimli biletler mevcuttur. İndirimli bilet satın almak için ilgili belgeleri otobüs şirketine ibraz etmeniz gerekmektedir.

Online Bilet Satışı

İzmir-Manisa otobüs biletlerini online olarak otobüs şirketlerinin web sitelerinden veya üçüncü taraf bilet satış platformlarından satın alabilirsiniz. Online bilet satın almak, otobüs terminaline gitme zahmetinden kurtulmanızı sağlar.

Faydalı Siteler

İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi