Kayıp Balık Dori Dvd

Kayıp Balık Dori DVD: Konusu ve İncelemesi

Kayıp Balık Dori, 2016 yılında vizyona giren bir animasyon filmidir. Film, 2003 yapımı Kayıp Balık Nemo’nun devamı niteliğindedir. Filmin yönetmenliğini Andrew Stanton ve Angus MacLane üstlenmiştir. Senaryosu ise Stanton, Victoria Strouse ve Bob Peterson tarafından yazılmıştır. Filmin seslendirme kadrosunda Ellen DeGeneres, Albert Brooks, Ed O’Neill, Kaitlin Olson, Ty Burrell, Diane Keaton ve Eugene Levy yer almaktadır.

Film, Kayıp Balık Nemo’nun sonunda yaşanan olayların ardından başlıyor. Nemo, babası Marlin ve arkadaşı Dori ile birlikte mercan resiflerinde mutlu bir şekilde yaşamaktadır. Ancak bir gün Dori, geçmişini hatırlamaya başlar ve ailesini bulmak için yola koyulur. Nemo ve Marlin de Dori’ye eşlik ederler.

Üçlü, yolculukları sırasında birçok tehlikeyle karşılaşır. Kötü kalpli köpekbalıkları, aç denizanası sürüleri ve tehlikeli akıntılar bunlardan sadece birkaçıdır. Ancak Dori, ailesini bulma kararlılığını asla kaybetmez.

Sonunda Dori, ailesini bulmayı başarır. Ailesi, onu uzun yıllardır özlemektedir. Dori, ailesiyle birlikte mutlu bir şekilde yaşamaya başlar. Nemo ve Marlin de Dori’nin mutluluğuna sevinirler.

Kayıp Balık Dori, eğlenceli ve dokunaklı bir animasyon filmidir. Film, aile bağlarının önemini ve asla pes etmemenin gücünü vurguluyor. Film, çocukların yanı sıra yetişkinlerin de ilgisini çekecektir.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi