Kayıp Balık Nemo 2 Full Izle

Kayıp Balık Nemo 2: Denizaltı Macerası, 2016 yılında vizyona giren animasyon filmidir. Film, Kayıp Balık Nemo’nun devamı niteliğindedir. Filmin yönetmenliğini Andrew Stanton ve Angus MacLane üstlenmiştir. Filmin senaryosunu ise Victoria Strouse ve Bob Peterson yazmıştır. Filmin başrollerinde Ellen DeGeneres, Albert Brooks, Hayden Rolence, Ed O’Neill, Kaitlin Olson, Ty Burrell, Diane Keaton ve Eugene Levy yer almaktadır.

Film, Kayıp Balık Nemo’nun üzerinden bir yıl sonra başlar. Nemo, artık büyümüştür ve babası Marlin ile birlikte mercan resiflerinde yaşamaktadır. Bir gün, Nemo ve arkadaşları, bir denizaltıya binerek keşfe çıkarlar. Ancak, denizaltı bir fırtınaya yakalanır ve Nemo ile arkadaşları okyanusta kaybolurlar.

Nemo ve arkadaşları, okyanusta çeşitli maceralar yaşarlar. Bir balina tarafından yutulurlar, bir köpekbalığı tarafından kovalanırlar ve bir ahtapot tarafından esir alınırlar. Ancak, sonunda Nemo ve arkadaşları, Marlin ve diğer arkadaşlarının yardımıyla eve dönerler.

Kayıp Balık Nemo 2: Denizaltı Macerası, eleştirmenlerden olumlu yorumlar aldı. Film, animasyonu, hikayesi ve karakterleriyle beğeni topladı. Film, dünya çapında 1 milyar dolardan fazla hasılat elde etti.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve Dosyalar:


Yayımlandı

kategorisi