Kırmızı Balık Gölde Kıvrıla Kıvrıla Yüzüyor Balıkçı Hasan

Kırmızı Balık Gölde Kıvrıla Kıvrıla Yüzüyor Balıkçı Hasan

Bir zamanlar, küçük bir köyde Hasan adında bir balıkçı yaşarmış. Hasan, her gün gölde balık tutarmış. Bir gün, Hasan gölde balık tutarken kırmızı bir balık görmüş. Kırmızı balık, gölde kıvrıla kıvrıla yüzüyormuş. Hasan, daha önce hiç kırmızı balık görmemiş. Çok şaşırmış. Kırmızı balığı yakalamak için hemen olta atmış. Kırmızı balık, Hasan’ın oltasına takılmış. Hasan, kırmızı balığı sudan çıkarmış. Kırmızı balık, çok güzelmiş. Hasan, kırmızı balığı eve götürmüş. Kırmızı balığı bir akvaryuma koymuş. Kırmızı balık, akvaryumda çok mutlu olmuş. Her gün Hasan’a kuyruğunu sallayarak selam veriyormuş.

Bir gün, Hasan gölde balık tutarken yine kırmızı bir balık görmüş. Bu kırmızı balık, daha önce gördüğü kırmızı balıktan daha büyükmüş. Hasan, bu kırmızı balığı da yakalamak için hemen olta atmış. Kırmızı balık, Hasan’ın oltasına takılmış. Hasan, kırmızı balığı sudan çıkarmış. Kırmızı balık, çok büyükmüş. Hasan, kırmızı balığı eve götürememiş. Kırmızı balığı tekrar göle bırakmış. Kırmızı balık, Hasan’a teşekkür ederek yüzüp gitmiş.

Hasan, o günden sonra her gün gölde balık tutmaya devam etmiş. Ama bir daha hiç kırmızı balık görmemiş. Hasan, kırmızı balıkları çok özlemiş. Bir gün, Hasan gölde balık tutarken yine kırmızı bir balık görmüş. Bu kırmızı balık, daha önce gördüğü kırmızı balıklardan daha küçükmüş. Hasan, bu kırmızı balığı da yakalamak için hemen olta atmış. Kırmızı balık, Hasan’ın oltasına takılmış. Hasan, kırmızı balığı sudan çıkarmış. Kırmızı balık, çok küçükmüş. Hasan, kırmızı balığı eve götürmüş. Kırmızı balığı bir akvaryuma koymuş. Kırmızı balık, akvaryumda çok mutlu olmuş. Her gün Hasan’a kuyruğunu sallayarak selam veriyormuş.

Hasan, kırmızı balıkları çok seviyormuş. Her gün kırmızı balıklarıyla ilgileniyormuş. Kırmızı balıkları da Hasan’ı çok seviyormuş. Her gün Hasan’a kuyruklarını sallayarak selam veriyormuş. Hasan ve kırmızı balıkları çok mutlu bir şekilde yaşamışlar.

Konuyla İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi