Kırmızı Balık Gölde Kıvrıla Kıvrıla Yüzüyor Balıkçı Hasan Yüzüyor

Kırmızı Balık Gölde Kıvrıla Kıvrıla Yüzüyor Balıkçı Hasan Yüzüyor

Bir zamanlar, küçük bir köyde yaşayan balıkçı Hasan adında bir adam varmış. Hasan, her gün gölde balık tutarak geçimini sağlıyormuş. Bir gün, Hasan yine gölde balık tutarken, suyun içinde kıvrıla kıvrıla yüzen kırmızı bir balık görmüş. Hasan, daha önce hiç böyle bir balık görmemiş ve çok meraklanmış. Balığı yakalamak için olta atmış, ancak balık çok hızlıymış ve oltadan kurtulmuş. Hasan, balığı yakalamak için defalarca denemiş, ancak başaramamış.

Ertesi gün, Hasan yine gölde balık tutarken, kırmızı balığı tekrar görmüş. Bu sefer, balığı yakalamak için daha kararlıymış. Olta atmış ve balığı yakalamayı başarmış. Hasan, balığı yakaladığında, balığın çok güzel olduğunu görmüş. Balığın pulları kırmızı ve altın rengindeymiş ve gözleri parıldıyormuş. Hasan, balığı eve götürmüş ve bir akvaryuma koymuş.

Balık, akvaryumda çok mutluymuş. Her gün kıvrıla kıvrıla yüzüyor ve Hasan’ı izliyormuş. Hasan da balığı çok seviyormuş ve her gün onunla ilgileniyormuş. Bir gün, Hasan balığı akvaryumdan çıkarıp gölde bırakmış. Balık, gölde özgürce yüzmeye başlamış ve Hasan da onu izleyerek mutlu olmuş.

Konuyla İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi