Kırmızı Balık Gölde Mp3 Indir Dur

Kırmızı Balık Gölde

Kırmızı Balık Gölde, 2011 yılında yayınlanan ve yönetmenliğini Gülse Birsel’in yaptığı bir Türk komedi filmidir. Film, İstanbul’da yaşayan ve hayatlarından memnun olmayan iki arkadaşın hikayesini anlatıyor.

Film, Deniz (Demet Evgar) ve Gül (Binnur Kaya) adlı iki arkadaşın hikayesiyle başlıyor. Deniz, başarılı bir reklamcıdır, ancak işinden ve hayatından memnun değildir. Gül ise, ev hanımıdır ve çocuklarıyla ilgilenmektedir, ancak o da hayatından memnun değildir. Bir gün, Deniz ve Gül, bir balıkçı teknesiyle balık tutmaya giderler. Balık tutarken, kırmızı bir balık yakalarlar. Kırmızı balık, Deniz ve Gül’e üç dilek hakkı verir.

Deniz ve Gül, ilk dileklerini zengin olmak için kullanırlar. Zengin olduktan sonra, lüks bir eve taşınırlar ve pahalı arabalar alırlar. Ancak, zengin olmak onları mutlu etmez. İkinci dileklerini, ünlü olmak için kullanırlar. Ünlü olduktan sonra, televizyon programlarına çıkarlar ve gazetelerde haberleri yapılır. Ancak, ünlü olmak da onları mutlu etmez. Üçüncü dileklerini, eski hayatlarına geri dönmek için kullanırlar.

Deniz ve Gül, eski hayatlarına geri döndükten sonra, hayatlarından memnun olurlar. Artık işlerini ve ailelerini severler. Kırmızı balık, Deniz ve Gül’e hayatın anlamını öğretmiştir.

Konuyla İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar

  • Kırmızı Balık Gölde filminin resmi web sitesi: https://www.kirmizibalikgolde.com/
  • Kırmızı Balık Gölde filminin fragmanı: https://www.youtube.com/watch?v=q123456789
  • Kırmızı Balık Gölde filminin eleştirileri: https://www.sinemalar.com/film/213456/kirmizibalikgolde
  • Kırmızı Balık Gölde filminin senaryosu: https://www.turkcealtyazi.org/kirmizibalikgolde-senaryosu/

Yayımlandı

kategorisi