Kırmızı Balık Ucretsiz Indir

Kırmızı Balık Ücretsiz İndir: Konusu ve İlgili Kaynaklar

Kırmızı Balık, 1981 yılında yayınlanan ve yönetmenliğini Çetin İnanç’ın yaptığı Türk yapımı bir komedi filmidir. Film, İstanbul’da yaşayan ve işsiz kalan bir adamın hikayesini anlatmaktadır.

Konusu

Film, İstanbul’da yaşayan ve işsiz kalan bir adam olan Namık’ın hikayesini anlatmaktadır. Namık, işsiz kalmasının ardından ev sahibi tarafından evden çıkarılır ve sokakta kalır. Bir gün, Namık sokakta yürürken bir balıkçı tezgahında kırmızı bir balık görür. Balıkçı, Namık’a balığı ücretsiz olarak verir. Namık, balığı eve götürür ve onu akvaryumuna koyar.

Ertesi gün, Namık uyandığında balığın büyüdüğünü görür. Balık, her geçen gün daha da büyür ve sonunda akvaryuma sığmaz hale gelir. Namık, balığı dışarı çıkarır ve onu bir havuza koyar. Balık, havuzda da büyümeye devam eder ve sonunda bir canavara dönüşür.

Canavar balık, İstanbul’a saldırmaya başlar ve şehri yok eder. Namık, canavar balığı durdurmak için bir plan yapar. Namık, canavar balığı bir tuzağa düşürür ve onu öldürür. İstanbul, canavar balıktan kurtulur ve Namık kahraman ilan edilir.

İlgili Kaynaklar


Yayımlandı

kategorisi