Köpek Balığı Filmleri 2015

Köpek Balığı Filmleri 2015: Korku ve Gerilim Dolu Bir Yolculuk

Köpek balığı filmleri, uzun yıllardır izleyicileri heyecanlandıran ve korkutan bir tür olmuştur. 2015 yılında da bu türde birçok başarılı film vizyona girmiştir. Bu yazımızda, 2015 yılında vizyona giren en iyi köpek balığı filmlerini konu alacağız ve her filmin konusunu ayrıntılı olarak inceleyeceğiz.

1. The Shallows (Sığ Sular)

The Shallows, 2015 yılında vizyona giren bir köpek balığı filmi. Film, Meksika’nın ıssız bir plajında sörf yapan genç bir kadının, büyük bir beyaz köpek balığı tarafından saldırıya uğramasını konu alıyor. Kadın, köpek balığından kurtulmak için mücadele ederken, aynı zamanda yaralarının iyileşmesini ve yardım gelmesini beklemek zorundadır.

2. 47 Meters Down (47 Metre Aşağı)

47 Meters Down, 2015 yılında vizyona giren bir diğer köpek balığı filmi. Film, Meksika’da tatil yapan iki kız kardeşin, köpek balıklarıyla dolu bir su altı kafesine girmelerini konu alıyor. Kız kardeşler, kafesin kırılması sonucu köpek balıklarının saldırısına uğrarlar ve kurtulmak için mücadele etmek zorunda kalırlar.

3. The Reef (Resif)

The Reef, 2015 yılında vizyona giren bir Avustralya yapımı köpek balığı filmi. Film, Avustralya’nın Büyük Bariyer Resifi’nde dalış yapan bir grup gencin, büyük bir beyaz köpek balığı tarafından saldırıya uğramasını konu alıyor. Gençler, köpek balığından kurtulmak için mücadele ederken, aynı zamanda birbirleriyle de mücadele etmek zorunda kalırlar.

4. Sharknado 3: Oh Hell No! (Köpek Balığı Kasırgası 3: Aman Tanrım, Hayır!)

Sharknado 3: Oh Hell No!, 2015 yılında vizyona giren bir komedi-korku filmi. Film, köpek balıklarıyla dolu bir kasırganın Washington, D.C.’yi vurmasını konu alıyor. Başkan ve diğer yetkililer, kasırgayı durdurmak için mücadele ederken, aynı zamanda köpek balıklarından da kurtulmak zorundadırlar.

5. Bait (Yem)

Bait, 2015 yılında vizyona giren bir Avustralya yapımı köpek balığı filmi. Film, Avustralya’nın kıyı kasabası olan Port Lincoln’de meydana gelen bir depremi konu alıyor. Deprem sonucu oluşan tsunami, kasabayı sular altında bırakır ve köpek balıkları kasabaya girer. Kasaba sakinleri, köpek balıklarından kurtulmak için mücadele etmek zorunda kalırlar.

Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi