Köpek Balığı Filmleri 2020

2020’de yayınlanan köpek balığı filmleri, izleyicileri heyecan ve korku dolu bir maceraya sürüklemeye devam ediyor. Bu filmler, köpek balıklarıyla dolu tehlikeli sularda geçen hikayeleri konu alıyor ve izleyicilere adrenalin dolu anlar yaşatıyor.

1. The Shallows (Sığ Su)

Blake Lively’nin başrolünde yer aldığı The Shallows, Meksika’nın ıssız bir plajında sörf yapan Nancy’nin hikayesini anlatıyor. Nancy, sörf yaparken büyük bir beyaz köpek balığı tarafından saldırıya uğrar ve kendini sığ suda mahsur kalmış halde bulur. Nancy, köpek balığıyla mücadele ederken hayatta kalmak için her yolu dener.

2. 47 Meters Down: Uncaged (47 Metre Aşağı: Kafessiz)

John Corbett ve Nia Long’un başrolünde yer aldığı 47 Meters Down: Uncaged, Meksika’nın kıyılarında bulunan bir su altı mağarasını keşfetmek için dalış yapan dört arkadaşın hikayesini anlatıyor. Arkadaşlar, dalış sırasında köpek balıklarıyla dolu bir mağaraya düşerler ve hayatta kalmak için mücadele etmek zorunda kalırlar.

3. Great White (Büyük Beyaz)

Katrina Bowden ve Aaron Jakubenko’nun başrolünde yer aldığı Great White, Avustralya’nın kıyılarında bir tekne turuna çıkan bir grup turistin hikayesini anlatıyor. Turistler, tekne turu sırasında büyük bir beyaz köpek balığı tarafından saldırıya uğrarlar ve hayatta kalmak için mücadele etmek zorunda kalırlar.

4. Shark Bait (Yem)

Holly Earl ve Jack Finsterer’in başrolünde yer aldığı Shark Bait, Meksika’nın kıyılarında bir su altı mağarasını keşfetmek için dalış yapan iki arkadaşın hikayesini anlatıyor. Arkadaşlar, dalış sırasında köpek balıklarıyla dolu bir mağaraya düşerler ve hayatta kalmak için mücadele etmek zorunda kalırlar.

5. The Meg (Meg: Derinlerdeki Dehşet)

Jason Statham ve Li Bingbing’in başrolünde yer aldığı The Meg, Çin Denizi’nin derinliklerinde yaşayan devasa bir köpek balığı olan Megalodon’un hikayesini anlatıyor. Megalodon, bir grup bilim insanı tarafından uyandırılır ve dünya çapında bir yıkıma yol açmaya başlar. Bilim insanları, Megalodon’u durdurmak için bir araya gelirler.

İlgili Dosyalar ve Siteler:


Yayımlandı

kategorisi