Köpek Balığı Istilası 2 Izle

Köpek Balığı İstilası 2: Konusu

Köpek Balığı İstilası 2, 2018 yılında vizyona giren bir korku filmidir. Filmin yönetmenliğini Jon Turteltaub, senaristliğini Dean Georgaris ve Jon Hoeber üstlenmiştir. Filmin başrollerinde Jason Statham, Li Bingbing, Rainn Wilson ve Ruby Rose yer almaktadır.

Film, Çin’in kıyılarına yakın bir bölgede meydana gelen köpek balığı istilasını konu almaktadır. İstila, genetiği değiştirilmiş bir köpek balığı türünün ortaya çıkmasıyla başlar. Bu köpek balıkları, normal köpek balıklarından çok daha büyük ve güçlüdür ve insanlara karşı saldırgan davranışlar sergilemektedir.

İstila, Çin hükümetinin alarma geçmesine neden olur. Hükümet, köpek balıklarını durdurmak için bir ekip kurar. Ekibin başında, köpek balığı avcısı Jonas Taylor (Jason Statham) yer almaktadır. Taylor, daha önce de köpek balığı istilasıyla mücadele etmiş ve başarılı olmuştur.

Taylor ve ekibi, köpek balıklarını durdurmak için Çin’in kıyılarına doğru yola çıkar. Ancak, köpek balıklarının gücü ve saldırganlığı karşısında zorlanırlar. Ekip, köpek balıklarını durdurmak için yeni yollar bulmak zorundadır.

Köpek Balığı İstilası 2, aksiyon ve gerilim dolu bir filmdir. Film, köpek balıklarının tehlikesini ve insanlığın bu tehlikeye karşı mücadelesini konu almaktadır. Film, görsel efektleri ve oyunculuklarıyla beğeni toplamıştır.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi