Köpek Balığı Saldırısı 3 Izle

Köpek Balığı Saldırısı 3: Konusu

Köpek Balığı Saldırısı 3, 2015 yılında vizyona giren bir korku filmidir. Filmin yönetmenliğini James Nunn üstlenirken, senaryosunu Nick Saltrese yazmıştır. Filmin başrollerinde Alexandra Daddario, Ian Ziering ve Tara Reid yer almaktadır.

Film, Meksika’nın Baja California kıyılarında geçen bir köpek balığı saldırısı hikayesini anlatmaktadır. Bir grup arkadaş, Meksika’nın Baja California kıyılarında bir tekne gezisi düzenlerler. Ancak, tekneleri bir köpek balığı tarafından saldırıya uğrar ve arkadaşlar kendilerini köpek balığının avı haline gelirler.

Arkadaşlar, köpek balığından kurtulmak için mücadele ederken, aynı zamanda birbirleriyle de mücadele etmek zorunda kalırlar. Köpek balığı, arkadaşları tek tek avlarken, arkadaşlar da hayatta kalmak için birbirlerine yardım etmek zorunda kalırlar.

Film, köpek balığı saldırılarının korkunçluğunu ve arkadaşlığın gücünü konu alan bir korku filmidir. Film, köpek balığı saldırılarının gerçekçiliği ve arkadaşlar arasındaki güçlü bağlarla izleyicileri etkilemeyi başarmıştır.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi