Küçük Kırmızı Balık Masalı

Küçük Kırmızı Balık Masalı

Bir zamanlar, küçük bir kırmızı balık varmış. Çok güzel ve sevimli bir balıkmış. Herkes onu severmiş. Bir gün, küçük kırmızı balık yüzerken bir ağa yakalanmış. Ağ çok sıkıymış ve küçük kırmızı balık kurtulamazmış.

Tam o sırada, bir balıkçı teknesi geçmiş. Balıkçı, ağdaki küçük kırmızı balığı görmüş ve onu kurtarmış. Küçük kırmızı balık çok sevinmiş ve balıkçıya teşekkür etmiş.

Balıkçı, küçük kırmızı balığı evine götürmüş ve bir akvaryuma koymuş. Küçük kırmızı balık akvaryumda çok mutluymuş. Her gün balıkçıya oyunlar oynarmış ve onu eğlendirirdi.

Bir gün, balıkçı küçük kırmızı balığı parka götürmüş. Küçük kırmızı balık parkta çok eğlenmiş. Havuzda yüzdü, ağaçlara tırmandı ve diğer hayvanlarla oynadı.

Akşam olduğunda, balıkçı küçük kırmızı balığı eve götürmüş. Küçük kırmızı balık çok yorgundu ve hemen uyumuş.

Ertesi sabah, küçük kırmızı balık uyandığında kendini bir kutunun içinde bulmuş. Kutunun üzerinde “Küçük Kırmızı Balık” yazıyormuş. Küçük kırmızı balık kutuyu açmış ve içinden bir hediye çıkmış.

Hediye bir kitapmış. Kitabın adı “Küçük Kırmızı Balık ve Arkadaşları”ymış. Küçük kırmızı balık kitabı çok beğenmiş ve hemen okumaya başlamış.

Küçük kırmızı balık kitabı okurken uyuyakalmış. Rüyasında arkadaşlarıyla birlikte oynuyormuş. Çok mutluymuş.

Küçük kırmızı balık uyandığında çok mutluydu. Yeni bir arkadaşı olmuştu. Kitabın adı “Küçük Kırmızı Balık ve Arkadaşları”ydı. Küçük kırmızı balık kitabı okumaya devam etti ve arkadaşlarıyla birlikte birçok macera yaşadı.

Konuyla İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi