Lider Doğu Anadolu Erzurum Nevşehir Otobüs Bileti

Lider Doğu Anadolu Erzurum Nevşehir Otobüs Bileti

Lider Doğu Anadolu, Türkiye’nin önde gelen otobüs şirketlerinden biridir. Şirket, 1992 yılında kurulmuştur ve bugün itibarıyla Türkiye’nin dört bir yanına otobüs seferleri düzenlemektedir. Lider Doğu Anadolu, Erzurum ve Nevşehir arasında da düzenli olarak otobüs seferleri düzenlemektedir.

Erzurum-Nevşehir Otobüs Seferleri

Lider Doğu Anadolu, Erzurum ve Nevşehir arasında günde bir otobüs seferi düzenlemektedir. Otobüs, Erzurum’dan sabah 08:00’de hareket etmekte ve Nevşehir’e akşam 19:00’da varmaktadır. Otobüs, Nevşehir’den ise sabah 08:00’de hareket etmekte ve Erzurum’a akşam 19:00’da varmaktadır.

Otobüs Bileti Fiyatları

Erzurum-Nevşehir otobüs bileti fiyatları, seyahat tarihine ve saatine göre değişmektedir. Genel olarak, otobüs bileti fiyatları 100 TL ile 150 TL arasında değişmektedir.

Otobüs Bileti Satış Noktaları

Lider Doğu Anadolu otobüs bileti satış noktaları, Erzurum ve Nevşehir’de bulunan otogarlarda bulunmaktadır. Ayrıca, otobüs bileti satış noktaları, Lider Doğu Anadolu’nun internet sitesinden de ulaşılabilir.

Otobüs Bileti İptali ve İadesi

Lider Doğu Anadolu otobüs bileti iptali ve iadesi, otobüs bileti satın alındığı yerden yapılmaktadır. Otobüs bileti iptali ve iadesi için, otobüs bileti satın alındığı tarihten itibaren 24 saat içinde başvurulması gerekmektedir.

Faydalı Siteler

  • Lider Doğu Anadolu resmi web sitesi: https://www.liderdoguanadolu.com.tr/
  • Erzurum otogarı web sitesi: https://www.erzurumotogari.com.tr/
  • Nevşehir otogarı web sitesi: https://www.nevsehirotogari.com.tr/

İlgili Dosyalar

  • Lider Doğu Anadolu otobüs bileti iptali ve iadesi koşulları: https://www.liderdoguanadolu.com.tr/otobus-bileti-iptali-ve-iadesi-kosullari/
  • Erzurum-Nevşehir otobüs seferleri saatleri: https://www.liderdoguanadolu.com.tr/erzurum-nevsehir-otobus-seferleri-saatleri/
  • Nevşehir-Erzurum otobüs seferleri saatleri: https://www.liderdoguanadolu.com.tr/nevsehir-erzurum-otobus-seferleri-saatleri/

Yayımlandı

kategorisi