Neşeli Balık

Neşeli Balık: Bir Çocuk Hikayesi

Bir zamanlar, küçük bir köyde yaşayan Neşeli Balık adında bir balık varmış. Neşeli Balık, adından da anlaşılacağı gibi, her zaman neşeli ve mutlu bir balıkmış. Her gün, arkadaşlarıyla birlikte derede oynar, şarkılar söyler ve eğlenirmiş.

Bir gün, Neşeli Balık derede oynarken, bir ağa yakalanmış. Ağ, bir balıkçı tarafından atılmışmış ve Neşeli Balık, ağın içinde çırpınıyormuş. Balıkçı, ağını çektiğinde, ağın içinde Neşeli Balık’ı görmüş ve çok sevinmiş. Neşeli Balık’ı sepete koymuş ve eve götürmüş.

Balıkçı, Neşeli Balık’ı bir akvaryuma koymuş. Akvaryum, küçük ve karanlıkmış. Neşeli Balık, akvaryumda çok mutsuzmuş. Arkadaşlarını özlemiş ve özgür olmak istiyormuş.

Bir gece, Neşeli Balık akvaryumdan kaçmaya karar vermiş. Akvaryumun kapağını açmış ve dışarı çıkmış. Neşeli Balık, özgürlüğüne kavuştuğu için çok mutluymuş. Hemen dereye gitmiş ve arkadaşlarıyla buluşmuş.

Neşeli Balık ve arkadaşları, derede yine birlikte oynamaya başlamışlar. Şarkılar söylemişler, eğlenmişler ve çok mutlu olmuşlar. Neşeli Balık, özgürlüğünün değerini anlamış ve bir daha asla akvaryuma girmemeye karar vermiş.

Konuyla İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi