Pdf Reader Pdf Viewer Adobe Reader Xi Free Download

PDF Okuyucu PDF Görüntüleyici Adobe Reader XI Ücretsiz İndirme

PDF (Taşınabilir Belge Formatı), belgeleri elektronik olarak görüntüleme, yazdırma ve paylaşma için kullanılan bir dosya biçimidir. Adobe Reader, PDF dosyalarını görüntülemek ve yazdırmak için kullanılan ücretsiz bir yazılımdır. Adobe Reader XI, Adobe Reader’ın en son sürümüdür ve birçok yeni özellik ve iyileştirme içerir.

Adobe Reader XI’in Özellikleri

  • PDF dosyalarını görüntüleme ve yazdırma
  • PDF dosyalarına yorum ekleme ve vurgulama yapma
  • PDF dosyalarını dijital olarak imzalama
  • PDF dosyalarını diğer dosya biçimlerine dönüştürme
  • PDF dosyalarını şifreleme ve koruma
  • PDF dosyalarını düzenleme (Adobe Acrobat Pro DC gereklidir)

Adobe Reader XI’i İndirme

Adobe Reader XI’i ücretsiz olarak indirmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın:

Adobe Reader XI İndir

Adobe Reader XI’i Yükleme

Adobe Reader XI’i indirdikten sonra, yüklemek için aşağıdaki adımları izleyin:

  1. İndirilen dosyayı çift tıklayın.
  2. Yükleme sihirbazını izleyin.
  3. Yükleme tamamlandığında, “Son” düğmesine tıklayın.

Adobe Reader XI’i Kullanma

Adobe Reader XI’i yükledikten sonra, PDF dosyalarını görüntülemek ve yazdırmak için kullanabilirsiniz. PDF dosyasını açmak için, dosyaya çift tıklayın. PDF dosyası Adobe Reader XI’de açılacaktır.

PDF dosyasını yazdırmak için, “Dosya” menüsüne tıklayın ve ardından “Yazdır” seçeneğini seçin. Yazdırma seçeneklerini belirleyin ve ardından “Yazdır” düğmesine tıklayın.

Adobe Reader XI’de Yorum Ekleme ve Vurgulama Yapma

Adobe Reader XI’de PDF dosyalarına yorum ekleyebilir ve vurgulama yapabilirsiniz. Yorum eklemek için, “Yorum” menüsüne tıklayın ve ardından “Yorum Ekle” seçeneğini seçin. Yorumunuzu yazın ve ardından “Tamam” düğmesine tıklayın.

Vurgulama yapmak için, “Yorum” menüsüne tıklayın ve ardından “Vurgulama” seçeneğini seçin. Vurgulamak istediğiniz metni seçin ve ardından “Vurgula” düğmesine tıklayın.

Adobe Reader XI’de PDF Dosyalarını Dijital Olarak İmzalama

Adobe Reader XI’de PDF dosyalarını dijital olarak imzalayabilirsiniz. PDF dosyasını dijital olarak imzalamak için, “Dosya” menüsüne tıklayın ve ardından “Dijital Olarak İmzala” seçeneğini seçin. İmza sertifikanızı seçin ve ardından “İmzala” düğmesine tıklayın.

Adobe Reader XI’de PDF Dosyalarını Diğer Dosya Biçimlerine Dönüştürme

Adobe Reader XI’de PDF dosyalarını diğer dosya biçimlerine dönüştürebilirsiniz. PDF dosyasını diğer bir dosya biçimine dönüştürmek için, “Dosya” menüsüne tıklayın ve ardından “Farklı Kaydet” seçeneğini seçin. Kaydetmek istediğiniz dosya biçimini seçin ve ardından “Kaydet” düğmesine tıklayın.

Adobe Reader XI’de PDF Dosyalarını Şifreleme ve Koruma

Adobe Reader XI’de PDF dosyalarını şifreleyebilir ve koruyabilirsiniz. PDF dosyasını şifrelemek ve korumak için, “Dosya” menüsüne tıklayın ve ardından “Şifreleme” seçeneğini seçin. Şifreleme seçeneklerini belirleyin ve ardından “Tamam” düğmesine tıklayın.

Adobe Reader XI’de PDF Dosyalarını Düzenleme

Adobe Reader XI’de PDF dosyalarını düzenleyebilirsiniz. Ancak, PDF dosyalarını düzenlemek için Adobe Acrobat Pro DC gereklidir. Adobe Acrobat Pro DC, Adobe Reader XI’den daha gelişmiş bir PDF düzenleme yazılımıdır.

Faydalı Siteler

İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi