Sasa Polyester Ne Iş Yapar

Sasa Polyester Ne İş Yapar?

Sasa Polyester, Türkiye’nin en büyük polyester üreticisi ve dünyanın önde gelen polyester üreticilerinden biridir. Şirket, 1966 yılında kurulmuştur ve merkezi Adana’dadır. Sasa Polyester, polyester elyaf, polyester iplik, polyester reçine ve polyester film üretimi yapmaktadır. Şirketin ürünleri, tekstil, otomotiv, inşaat ve ambalaj gibi çeşitli sektörlerde kullanılmaktadır.

Sasa Polyester’in Ürünleri

  • Polyester elyaf: Polyester elyaf, tekstil sektöründe yaygın olarak kullanılmaktadır. Polyester elyaftan üretilen kumaşlar, dayanıklı, kırışmaz ve ütü gerektirmeyen özellikleriyle öne çıkmaktadır.
  • Polyester iplik: Polyester iplik, tekstil sektöründe dikiş ipliği, örme ipliği ve dokuma ipliği olarak kullanılmaktadır. Polyester iplik, dayanıklılığı ve esnekliği sayesinde tercih edilmektedir.
  • Polyester reçine: Polyester reçine, inşaat sektöründe, otomotiv sektöründe ve denizcilik sektöründe kullanılmaktadır. Polyester reçine, dayanıklılığı, hafifliği ve kolay işlenebilirliği sayesinde tercih edilmektedir.
  • Polyester film: Polyester film, ambalaj sektöründe, gıda sektöründe ve elektronik sektöründe kullanılmaktadır. Polyester film, şeffaflığı, dayanıklılığı ve esnekliği sayesinde tercih edilmektedir.

Sasa Polyester’in Faaliyet Alanları

Sasa Polyester, polyester elyaf, polyester iplik, polyester reçine ve polyester film üretimi yapmaktadır. Şirketin ürünleri, tekstil, otomotiv, inşaat ve ambalaj gibi çeşitli sektörlerde kullanılmaktadır. Sasa Polyester, Türkiye’nin en büyük polyester üreticisi ve dünyanın önde gelen polyester üreticilerinden biridir. Şirket, 1966 yılında kurulmuştur ve merkezi Adana’dadır.

Sasa Polyester’in Tarihçesi

Sasa Polyester, 1966 yılında kurulmuştur. Şirketin ilk fabrikası, Adana’da kurulmuştur. Sasa Polyester, 1970’li yıllarda hızla büyümüştür. Şirket, 1980’li yıllarda yurt dışına ihracat yapmaya başlamıştır. Sasa Polyester, 1990’lı yıllarda özelleştirilmiştir. Şirket, 2000’li yıllarda yeni yatırımlar yapmış ve üretim kapasitesini artırmıştır. Sasa Polyester, bugün Türkiye’nin en büyük polyester üreticisi ve dünyanın önde gelen polyester üreticilerinden biridir.

Sasa Polyester’in Geleceği

Sasa Polyester, gelecekte de büyümeye devam etmeyi hedeflemektedir. Şirket, yeni yatırımlar yaparak üretim kapasitesini artırmayı planlamaktadır. Sasa Polyester, ayrıca yeni ürünler geliştirerek ürün yelpazesini genişletmeyi hedeflemektedir. Şirket, gelecekte de Türkiye’nin en büyük polyester üreticisi ve dünyanın önde gelen polyester üreticilerinden biri olmayı sürdürmeyi hedeflemektedir.

Sasa Polyester’in İletişim Bilgileri

Sasa Polyester’in merkezi Adana’dadır. Şirketin iletişim bilgileri şu şekildedir:

  • Adres: Sasa Polyester Sanayi ve Ticaret A.Ş., Organize Sanayi Bölgesi, 01450 Ceyhan, Adana
  • Telefon: (0322) 338 00 00
  • Faks: (0322) 338 00 01
  • E-posta: [email protected]
  • Web sitesi: www.sasa.com.tr

Faydalı Siteler

  • Sasa Polyester resmi web sitesi: www.sasa.com.tr
  • Türkiye Kimya Sanayicileri Derneği (TKSAD) web sitesi: www.tksad.org.tr
  • Plastik Sanayicileri Derneği (PSD) web sitesi: www.psd.org.tr

Yayımlandı

kategorisi