Songül Ünsal Kaktüslerde Çiçek Açar Pdf

Songül Ünsal Kaktüslerde Çiçek Açarsa Konusu

Songül Ünsal’ın Kaktüslerde Çiçek Açarsa romanı, 1990 yılında yayınlanmıştır. Roman, küçük bir kasabada yaşayan ve hayatı boyunca hep yalnız kalmış olan bir kadının hikayesini anlatmaktadır.

Romanın başkahramanı olan Ayşe, 40 yaşlarında, bekar bir kadındır. Ayşe, hayatı boyunca hep yalnız kalmıştır. Hiçbir arkadaşı yoktur ve ailesiyle de arası iyi değildir. Ayşe, küçük bir kasabada yaşamaktadır ve hayatı çok sıkıcıdır.

Bir gün, Ayşe’nin hayatı değişir. Ayşe, bir gün sokakta yürürken bir kaktüs görür. Kaktüs, çok güzeldir ve Ayşe onu satın alır. Ayşe, kaktüsü evine götürür ve ona çok iyi bakar. Kaktüs, Ayşe’nin hayatına renk katar. Ayşe, kaktüsle konuşur ve ona dertlerini anlatır. Kaktüs, Ayşe’nin en iyi arkadaşı olur.

Bir gün, kaktüs çiçek açar. Ayşe, çok mutlu olur. Kaktüsün çiçek açması, Ayşe’nin hayatının değişeceğinin bir işaretidir. Ayşe, kaktüsün çiçek açmasıyla birlikte yeni bir hayata başlar. Ayşe, yeni arkadaşlar edinir ve ailesiyle arası düzelir. Ayşe, artık yalnız değildir ve hayatı çok güzeldir.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi