Ttnet Internet Iptali

TTNET İnternet İptali Nasıl Yapılır?

Türk Telekom, Türkiye’nin en büyük telekomünikasyon şirketidir. Evde internet hizmeti de sunan Türk Telekom, abonelerine farklı hız ve paket seçenekleri sunmaktadır. Ancak, çeşitli nedenlerle Türk Telekom internet aboneliğinizi iptal etmek isteyebilirsiniz. Bu durumda, TTNET internet iptali nasıl yapılır sorusunun cevabını bilmeniz gerekir.

TTNET internet iptali için farklı yöntemler bulunmaktadır. Bu yöntemlerden birini tercih ederek aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.

TTNET Online İşlem Merkezi Üzerinden İptal

TTNET Online İşlem Merkezi, Türk Telekom abonelerine internet üzerinden birçok işlem yapma imkanı sunmaktadır. Bu işlemlerden biri de internet iptalidir.

TTNET Online İşlem Merkezi üzerinden internet iptali yapmak için aşağıdaki adımları takip edin:

  1. Türk Telekom Online İşlem Merkezi’ne giriş yapın.
  2. “İnternet” sekmesine tıklayın.
  3. “İptal” sekmesine tıklayın.
  4. İptal etmek istediğiniz internet hizmetini seçin.
  5. İptal talebinizi oluşturun.
  6. İptal talebinizi onaylayın.

TTNET Müşteri Hizmetleri Üzerinden İptal

TTNET müşteri hizmetleri, abonelerine internet iptali için de destek vermektedir. Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayarak internet iptali talebinizi iletebilirsiniz.

TTNET müşteri hizmetlerinden internet iptali yapmak için aşağıdaki adımları takip edin:

  1. 444 1 444 numaralı Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayın.
  2. Müşteri temsilcisine bağlanın.
  3. İptal etmek istediğiniz internet hizmetini belirtin.
  4. İptal talebinizi oluşturun.
  5. İptal talebinizi onaylayın.

TTNET Mağazalarından İptal

TTNET mağazalarına giderek de internet iptali talebinizi oluşturabilirsiniz. TTNET mağazalarına kimlik belgenizle birlikte giderek internet iptali talebinizi iletebilirsiniz.

TTNET Faksa İptal

TTNET’e faks göndererek de internet iptali talebinizi oluşturabilirsiniz. İptal talebinizi içeren bir dilekçeyi 0(312) 306 07 16 numaralı faksa gönderebilirsiniz.

TTNET E-Devlet Üzerinden İptal

E-Devlet sistemi üzerinden de Türk Telekom internet iptali talebinizi oluşturabilirsiniz. E-Devlet sistemine giriş yaptıktan sonra “Türk Telekom Abonelik İptali” hizmetini kullanarak internet iptali talebinizi oluşturabilirsiniz.

TTNET İnternet İptali Süreci

TTNET internet iptali talebinizi oluşturduktan sonra, iptalin gerçekleşmesi için bir süre beklemeniz gerekir. İptal talebinizin gerçekleşmesi için gereken süre, internet hizmetinizin türüne ve taahhütlü olup olmamasına göre değişmektedir.

Taahhütsüz internet hizmetiniz için iptalini istediğiniz tarihte iptal talebinizi oluşturabilirsiniz. İptal talebiniz oluşturulduğu anda internet hizmetiniz iptal edilecektir.

Taahhütlü internet hizmetiniz için iptalini istediğiniz tarihten önce iptal talebinizi oluşturmanız gerekir. İptal talebiniz oluşturulduğu tarihten itibaren, taahhüt sürenizin sonuna kadar olan sürenin karşılığı olan ücreti ödemeniz gerekir.

TTNET İnternet İptali Ücreti

Taahhütlü internet hizmetinizi iptal ettiğinizde, taahhüt sürenizin sonuna kadar olan sürenin karşılığı olan ücreti ödemeniz gerekir. Bu ücret, internet hizmetinizin türüne ve taahhüt sürenize göre değişmektedir.

TTNET internet iptali ücretini, internet iptali talebinizi oluşturduktan sonra, size gönderilecek olan bilgilendirme mesajında görebilirsiniz.

TTNET İnternet İptali Sonrası

TTNET internet iptali işleminiz tamamlandıktan sonra, internet hizmetinizi kullanmaya devam edemezsiniz. İnternet hizmetinizi yeniden kullanmak isterseniz, yeni bir abonelik başlatmanız gerekir.

TTNET internet iptali işleminiz tamamlandıktan sonra, modeminizi Türk Telekom’a iade etmeniz gerekir. Modeminizi iade etmezseniz, modem bedelini ödemeniz gerekebilir.

TTNET internet iptali ile ilgili daha fazla bilgi için Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayabilir veya Türk Telekom’un internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi