Ttnet Prime

Türk Telekom Prime: Mobil ve Ev İnterneti Kampanyaları

Türk Telekom Prime, Türk Telekom’un mobil ve ev interneti müşterilerine özel sunduğu ayrıcalıklar ve avantajlar sunan bir programdır. Prime üyesi olarak, mobil ve ev interneti hizmetlerinden daha fazla yararlanabilir, birçok dijital hizmetten ücretsiz veya indirimli olarak faydalanabilirsiniz.

Mobil Prime Kampanyaları

Türk Telekom Prime mobil kampanyaları, yurt içi ve yurt dışı arama, SMS ve internet kullanımında avantajlar sunar. Prime üyeleri, yurt içi her yöne aramalarda %25 indirim, şebeke içi sınırsız konuşma ve her yöne 250 SMS’e ek olarak ek internet paketleri ve Muud Premium, Tivibu Go ve Türk Telekom WiFi gibi dijital hizmetlerden ücretsiz veya indirimli olarak yararlanabilir.

Prime’a Özel Mobil Tarifeler

Türk Telekom Prime, müşterilerine farklı ihtiyaçlara ve bütçelere uygun birçok mobil tarife sunmaktadır. Bu tarifeler arasında, yurt içi her yöne konuşma, SMS ve internet kullanımında sınırsız veya aşımsız seçenekler mevcuttur.

Prime’a Özel Dijital Hizmetler

Türk Telekom Prime üyeleri, Muud Premium, Tivibu Go ve Türk Telekom WiFi gibi dijital hizmetlerden ücretsiz veya indirimli olarak yararlanabilir.

  • Muud Premium, Türk Telekom’un müzik platformu Muud’un premium abonelik paketidir. Muud Premium ile, reklamsız müzik dinleyebilir, çevrimdışı dinleme özelliğinden yararlanabilir ve sınırsız müzik indirebilirsiniz.
  • Tivibu Go, Türk Telekom’un dijital TV platformudur. Tivibu Go ile, 50’den fazla TV kanalını, yüzlerce filmi ve diziyi, spor karşılaşmalarını ve çok daha fazlasını canlı veya kayıtlı olarak izleyebilirsiniz.
  • Türk Telekom WiFi, Türk Telekom’un Wi-Fi erişim noktasıdır. Türk Telekom WiFi ile, Türkiye’nin dört bir yanındaki binlerce Wi-Fi erişim noktasından ücretsiz olarak internete bağlanabilirsiniz.

Ev İnterneti Prime Kampanyaları

Türk Telekom Prime ev interneti kampanyaları, internet hızında ve fiyatında avantajlar sunar. Prime üyeleri, sabit internet hizmetlerinde %20 indirim, 12 ay ücretsiz modem ve kurulum hizmeti ve 24 ay ücretsiz Muud Premium, Tivibu Go ve Türk Telekom WiFi gibi dijital hizmetlerden yararlanabilir.

Prime’a Özel Ev İnterneti Tarifeleri

Türk Telekom Prime, müşterilerine farklı ihtiyaçlara ve bütçelere uygun birçok ev interneti tarife sunmaktadır. Bu tarifeler arasında, 16 Mbps’den 1000 Mbps’ye kadar farklı hız seçenekleri mevcuttur.

Prime’a Özel Avantajlar

Türk Telekom Prime üyeleri, mobil ve ev interneti hizmetlerinin yanı sıra, birçok özel avantajdan da yararlanabilir. Bu avantajlar arasında, Türk Telekom Müşteri Hizmetleri’nden öncelikli hizmet, Türk Telekom mağazalarından indirimler ve çok daha fazlası mevcuttur.

Prime’a Nasıl Üye Olunur?

Türk Telekom Prime’a üye olmak için, Türk Telekom mobil veya ev interneti müşterisi olmanız gerekmektedir. Mevcut bir Türk Telekom müşterisiyseniz, online olarak veya Türk Telekom Müşteri Hizmetleri’ni arayarak Prime’a üye olabilirsiniz. Yeni bir Türk Telekom müşterisiyseniz, Prime’a özel tarifelerden birini seçerek üye olabilirsiniz.

Prime’ın Avantajları

Türk Telekom Prime, mobil ve ev interneti hizmetlerinden daha fazla yararlanmak isteyenler için ideal bir programdır. Prime üyesi olarak, aşağıdaki avantajlardan yararlanabilirsiniz:

  • Mobil ve ev interneti hizmetlerinde avantajlar
  • Dijital hizmetlerden ücretsiz veya indirimli olarak faydalanma
  • Özel avantajlar

Prime’ı Keşfedin

Türk Telekom Prime’ın avantajlarından yararlanmak için hemen Prime’a üye olun.

Sonuç

Türk Telekom Prime, mobil ve ev interneti hizmetlerinden daha fazla yararlanmak isteyenler için ideal bir programdır. Prime üyesi olarak, birçok avantajdan yararlanabilir, dijital hizmetlerden ücretsiz veya indirimli olarak faydalanabilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi