Yalıkavak Bodrum Otobüs Saatleri 2018

Yalıkavak Bodrum Otobüs Saatleri 2018

Yalıkavak, Bodrum’un en popüler tatil beldelerinden biridir. Her yıl binlerce yerli ve yabancı turist tarafından ziyaret edilen Yalıkavak’a ulaşım, Bodrum otogarından kalkan otobüslerle sağlanmaktadır.

Yalıkavak’a giden otobüsler, Bodrum otogarından her gün sabah 06:00’dan akşam 23:00’a kadar hareket etmektedir. Otobüslerin hareket saatleri, yaz ve kış aylarına göre farklılık göstermektedir.

Yaz aylarında (1 Haziran – 30 Eylül) Yalıkavak’a giden otobüsler, Bodrum otogarından her gün sabah 06:00’dan akşam 23:00’a kadar her saat başı hareket etmektedir.

Kış aylarında (1 Ekim – 31 Mayıs) Yalıkavak’a giden otobüsler, Bodrum otogarından her gün sabah 07:00’den akşam 21:00’a kadar her iki saatte bir hareket etmektedir.

Yalıkavak’a giden otobüslerin ücretleri, mesafeye göre değişmektedir. Bodrum otogarından Yalıkavak’a kadar olan otobüs ücreti, 2018 yılı için 10 TL’dir.

Yalıkavak’a otobüsle gitmek isteyen yolcular, Bodrum otogarına gitmeden önce otobüs saatlerini kontrol etmelidir. Otobüs saatleri, Bodrum otogarının resmi internet sitesinde veya telefon numarasından öğrenilebilir.

Yalıkavak’a Otobüsle Gitmek İçin Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi