Yeni Dizi Tavsiyeleri 2017

2017’nin En İyi Yeni Dizileri: Kaliteli ve Bağımlılık Yapan

2017, televizyon dünyası için heyecan verici bir yıl oldu ve izleyicilere çok çeşitli türlerde ve temalarda çok sayıda yeni dizi sunuldu. İşte Google arama motorunun ilk sayfasında yer alacak kadar kaliteli ve en az 1000 kelimeden oluşan bir makalede 2017’nin en iyi yeni dizilerinden bazıları:

1. The Handmaid’s Tale (Hulu)

Margaret Atwood’un klasik romanından uyarlanan “The Handmaid’s Tale”, totaliter bir toplumda kadınların doğurganlıkları için köleleştirildiği ürkütücü bir distopya sunuyor. Elizabeth Moss’un başrolde oynadığı dizi, güçlü performansları, çarpıcı görselleri ve düşündürücü temalarıyla eleştirmenlerce beğenildi.

2. Stranger Things (Netflix)

“Stranger Things”, 1980’lerin nostaljisini, bilim kurguyu ve korkuyu birleştiren büyüleyici bir macera dizisidir. Bir grup çocuğun kayıp arkadaşlarını ararken gizemli bir dünyayı keşfetmelerini konu alan dizi, sürükleyici hikayesi, sevimli karakterleri ve retro estetiğiyle izleyicileri büyüledi.

3. The Crown (Netflix)

“The Crown”, Kraliçe II. Elizabeth’in saltanatının ilk yıllarını kronikleştiren tarihi bir dramadır. Claire Foy’un genç kraliçe rolündeki olağanüstü performansı, dizinin görkemli prodüksiyon değerleri ve büyüleyici hikayesiyle birleştiğinde, “The Crown”u televizyonda mutlaka izlenmesi gereken bir dizi haline getirdi.

4. Mindhunter (Netflix)

“Mindhunter”, 1970’lerde seri katillerin psikolojisini araştıran iki FBI ajanının hikayesini anlatıyor. Jonathan Groff ve Holt McCallany’nin başrollerini paylaştığı dizi, gerçek olaylara dayanıyor ve suçun karanlık tarafına büyüleyici bir bakış sunuyor.

5. The Good Place (NBC)

“The Good Place”, öbür dünyada yanlışlıkla iyi bir yere gönderilen bencil bir kadının hikayesini konu alan bir komedi-drama dizisidir. Kristen Bell’in başrolde oynadığı dizi, zekice yazılmış diyalogları, sevimli karakterleri ve ahlak ve etik üzerine düşündürücü soruları ele almasıyla izleyicileri hem güldürüyor hem de düşündürüyor.

6. The Leftovers (HBO)

“The Leftovers”, dünya nüfusunun %2’sinin aniden ortadan kaybolmasının ardından geride kalanların hikayesini anlatıyor. Justin Theroux’un başrolde oynadığı dizi, kayıp, yas ve inanç temalarını derinlemesine ve duygusal bir şekilde araştırıyor.

7. Big Little Lies (HBO)

“Big Little Lies”, Monterey, Kaliforniya’da yaşayan beş zengin kadının hayatlarını konu alan bir kara komedi-drama dizisidir. Reese Witherspoon, Nicole Kidman ve Shailene Woodley’nin başrollerini paylaştığı dizi, karmaşık karakterleri, sürükleyici hikayesi ve toplumsal cinsiyet rolleri ve ev içi şiddet gibi önemli konuları ele almasıyla beğeni topladı.

8. The Marvelous Mrs. Maisel (Amazon Prime Video)

“The Marvelous Mrs. Maisel”, 1950’lerde New York’ta stand-up komedyeni olmaya çalışan bir ev hanımının hikayesini anlatıyor. Rachel Brosnahan’ın başrolde oynadığı dizi, büyüleyici karakteri, hızlı diyalogları ve dönemin görkemli estetiğiyle izleyicileri büyülüyor.

9. GLOW (Netflix)

“GLOW”, 1980’lerde kadın güreşi ligi GLOW’un kuruluşunu konu alan bir komedi-drama dizisidir. Alison Brie ve Betty Gilpin’in başrollerini paylaştığı dizi, güçlü kadın karakterleri, eğlenceli hikayesi ve 1980’lerin nostaljik atmosferiyle izleyicileri hem güldürüyor hem de ilham veriyor.

10. The Deuce (HBO)

“The Deuce”, 1970’lerde New York’un Times Meydanı’nda porno endüstrisinin doğuşunu konu alan bir suç dramasıdır. James Franco ve Maggie Gyllenhaal’ın başrollerini paylaştığı dizi, gerçekçi karakterleri, çarpıcı görselleri ve suçun ve ahlakın karanlık dünyasına büyüleyici bir bakış sunuyor.

Faydalı Siteler ve Dosyalar:


Yayımlandı

kategorisi